Futurice ♥ Oikotie Työpaikat

Onko sinulla valmiudet koronan jälkeiseen aikaan? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa kulttuuria resilienttiin suuntaan

Me Futuricella ja Oikotiellä uskomme, että tulevaisuuden yritysten tulee olla resilienttejä — halukkaita muutokseen, itseohjautuvia ja eteenpäinpyrkiviä. Resilienttejä organisaatioita rakennetaan organisaatiokulttuureja muokkaamalla, ja kulttuureja muokataan konkreettisilla teoilla.

Korona on muuttanut maailmaa ja työelämää monin tavoin, enemmän kuin viime vuosikymmenet yhteensä. Tässä koulutuksessa suuntaamme katseemme koronan jälkeiseen aikaan, jolloin poikkeustilan purkautuessa on täydellinen hetki muuttaa kulttuuria resilienttiin suuntaan. Kulttuuria muutetaan teoilla ja tässä HR:llä on paras pelipaikka. Resilientti organisaatio nousee kilpailijoita nopeammin ja vahvempana poikkeustilanteiden jälkeen.

Koulutuksessa HR-ammattilaiset saavat tietoa, taitoa ja konkreettisia työkaluja, joilla tukea muutosmatkaa onnistuneesti. Koulutuksessa harjoitellaan käytännön harjoittein, miten käyttää palvelumuotoilua, ketterää tekemistä, systeemiajattelua sekä lean startupia ihmislähtöisten, uutta kulttuuria kommunikoivien ja sitä suoraan rakentavien HR-palveluiden ja -prosessien kehittämiseen, joilla on positiivisia sekä kauaskantoisia vaikutuksia koronan jälkeiseen aikaan.

Lue kommentteja edellisestä koulutuksesta
Koulutus: Palvelumuotoilulla valmiudet koronan jälkeiseen aikaan
Aika: 28.5.2020 klo 09:00 - 16:00 
Paikka: Skype
Hinta: 690 € + alv
Ilmoittaudu

Valmennus järjestetään online-koulutuksena torstaina 28.5. klo 9-16.

Valmennuspäivä inspiroi, tarjoaa uusia ajattelumalleja ja selkeät työkalut, joita voit heti lähteä soveltamaan nykyisiin ja tuleviin HR-kehityshankkeisiisi. Saat myös Open Source Tools for Change Agents -kirjan, jossa on Futuricen asiakasyritysten kokemuksia tekemisen tapojen muuttamisesta sekä kaikki LSC-työkalut ohjeineen. Kurssin käyneet saavat myös Lean Service Creation Crash Course -sertifikaatin.

Onlinekoulutuksen hinta: 690 € + alv 24 % / henkilö
Hinta sisältää Open Source Tools for Change agents -kirjan ja materiaalit.
Valmennus toteutetaan vähimmäisosallistujamäärän täyttyessä.


Kouluttajista

Lenita ja Hanno ovat pitkän linjan Futulaisia. Yhdessä he muotoilivat Futuricen HR-toiminnot, prosessit, palvelut ja Futun kulttuurin uudelleen, kun Futurice valittiin kaksi kertaa Euroopan parhaaksi työpaikaksi. Tämän jälkeen Hanno on ollut kehittämässä Lean Service Creation muotoilumenetelmää, jota nykyään opetetaan kymmenissä yliopistoissa ympäri Euroopan ja käytetään sadoissa yrityksissä. Lenita on ollut HR-ammattilaisena kasvattamassa Futun kansainväliseksi yritykseksi, jolla on 600 työntekijää ympäri Eurooppaa. He ovat olleet mukana lukuisissa yrityksissä kiihdyttämässä tuotekehitystä, rakentamassa uutta kulttuuria ja muokkaamassa johtamisjärjestelmiä. Viime aikoina he ovat lisäksi yhdessä olleet rakentamassa täysin uudenlaisia osaamisen kehittämistyökaluja ja prosesseja Futuricella.

Villiam on vastikään Futuricella aloittanut valmentaja, jonka intohimo on rakentaa organisaatioita, joissa ihmiset pääsevät käyttämään luovuuttaan, ja sitä kautta ovat mahdollistamassa organisaation innovaatiokyvykkyyttä ja tulevaisuuden kasvua. Villiam on vetänyt useita valmennus- ja kehitysohjelmia, joissa asiakkaan kokemus ja ääni on tuotu toiminnan ytimeen luoden asiakaskeskeisempiä palveluja.

Lenita Syrjänen

Hanno Nevanlinna

Villiam Virkkunen